Dupla telt ház

2022.12.29. 13:07

Anyósüléssel érkezett a Földibe Kovács András Péter

Dupla telt házas előadást tartott Kovács András Péter Karinthy-gyűrűs humorista az Anyósülés című önálló estjével kedden a Földi Imre Sportcsarnokban.

W. Zs.

KAP nagy sikert aratott Tatabányán is

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

Az első részre csaknem ezer érdeklődő érkezett, akik jegye a lelátóra és a küzdőtérre felállított színpad előtti székek valamelyikére szólt. 

Az előzenekarban Szabó Balázs Máté játszott, aki mesélt gasztronómiai kalandozásairól és az álértelmiségi tevékenységről is. Utóbbi fogalmat a dokumentumfilmekkel azonosította, így a nézők megtudhatták azt is, milyen világmegváltó nézeteket vall barátnője egy-egy műsor után. A fellépés után járt neki a taps, amit a következő előadás még tovább fokozott. 

KAP, az országosan ismert nevettető az első ülésre ültette a nézőt és a humor kacskaringós ösvényeire vitte a 2020–21-es időszakba. A pandémiás korszakba. Szóba került a családmodell, a technikai fejlődés vívmánya, a keresztnevek különlegessége, valamint hogy mennyire nehéz korgó gyomorral hitelesnek maradni. Vagyis a mentes ételeket is kikérte magának, de a gyerekkel való tanulás mellett sem ment el zokszó nélkül. Nyíltan beszélt arról is, hogy hiába legyintett a múltra, később ugyanazokat a mintázatokat látta megismétlődni az emberi kapcsolataiban, mint amiket a szüleitől látott. Mindhiába végzett jogász szakon, az apja nyomdokaiba lépett: vidékre jár és hülyeséget beszél. Csak az egyik szakmunkás, a másik meg humorista. 

– Szép nagy kört mentem érte, igaz? – hangzott a költői kérdés.

 

 

Címkék#humorista

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában