Zeneszó

2022.09.12. 18:40

A Peron Music ismét várja a tehetségeket a Vértes Agorájába

Kiemelt missziót vállalt fel a tehetséggondozásban három évtizeddel ezelőtt a Peron Music Alapítvány. A civil szervezet az elmúlt évtizedek alatt már határainkon túl is keresi-kutatja a kiemelkedő tehetségeket.

Sugár Gabi

A Quack egy korábbi tehetségkutatón

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

Tavaly novemberben Kolozsváron, márciusban Marosvásárhelyen, májusban Székelyudvarhelyen, szeptember elején Vásárúton szervezték meg a Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlét, majd a 27. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra készülnek Tatabányán, a Vértes Agorájában. A sorozat utolsó állomása szeptember végén Zentán, a Vajdasági tehetségkutató lesz.

Szeptember 17-én, szombaton is a közeli jövő legnépszerűbb zenekarait ismerhetik meg az érkezők az ország legrégebbi és egyik legrangosabb szakmai tehetségkutató rendezvényén. A nézőtérre bárki beülhet, és nagy eséllyel tanúja lehet egy-egy új csillag születésének.

Kilenckor kezdődik a versenyprogram. A zenekarok fellépési sorrendje délelőtt: Arcidra, Cataflamingo, The Frozen Rose, 4Bards, SKH, Evermind, Adam Rimay. Az ebédszünetet követően koradélután folytatódik a program a Pálmafunk, a Nular, a kisbetűs ünnepnapok, az Exopop, a Sexnuggets, a Pause, az Eugene Tooms és a HoryZone közreműködésével. Este hatkor várható az eredményhirdetés.

A szakmai zsűri mellett diákok is részt vehetnek a programon, akik a produkciók után értékelhetik a közreműködők műsorát. A Peron tehetségprogramjain olyan híres együttesek váltak ismertté, mint Lábas Viki és zenekara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában