Bérletesek

2022.08.30. 15:31

Az új évadra hangolta az észak-komáromi Jókai Színház a nézőket

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Bérletek Éjszakáját, amely alkalommal az érdeklődők a Komáromi Jókai Színház és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ tevékenységébe tekinthettek be.

Körtvályfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Az eseménynek a Tiszti Pavilon szabadtéri színpada adott otthont, az ülőhelyek pedig az esemény kezdete előtt pár perccel gyorsan elkezdtek fogyni. Elsőként a közönség Mikszáth Kálmán–Lakatos Róbert–Laboda Róbert művéből, A beszélő köntös című zenés játékból hallhattak részleteket.

Bérletek Éjszakája, Jókai Színház
Fotós: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Bérletek Éjszakáján az is elhangzott, milyen darabokat láthatnak a nézők a színház hetvenedik évadában. Elsőként például Schwechtje Mihály Az örökség című művét lehet megtekinteni. Arról is szó volt, a város művelődési központban működő művészeti csoportok munkájához már jövő héttől csatlakozhatnak azok, akiket vonzanak a művészetek.

70 éves a Jókai Színház, Bérletek Éjszakája
Fotós: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Az est során Lakatos Áron és zenekara az Én vagyok a falu rossza című összeállítást mutatta be. Később újra A beszélő köntösből következtek részletek, ezek a dalok humorral fűszerezettek voltak, és mindig aktuális kérdésekkel foglalkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában