Összefognak

2022.03.08. 14:37

A Tankcsapdával gyűjt az ukrán menekülteknek Esztergom

Az ukrajnai menekültek megsegítésére és a közös összefogásra hívja fel a figyelmet a polgármester, és egyben hív mindenkit a jótékonysági, tavaszváró koncertekre.

Kemma.hu

Lukács László, a Tankcsapda frontembere egy tatai koncerten. Az együttes fellép az esztergomi jótékonysági koncerten

Forrás: 24 Óra

Közösségi oldalán hirdetve várja Esztergom polgármestere, Hernádi Ádám arra a Tavaszváró Jótékonysági Koncertre  városiakat és a környékbelieket, melyet az ukrajnai háborús menekültek megsegítésére szervez meg az önkormányzat. A koncertre március 14−én kerül sor a Széchenyi téren. A koncert teljes bevételét a hontalanná vált családok megsegítésére szánják. A helyszínen a szervezők mellett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is fogadja a pénzadományokat, valamint további fontos információkról is tájékoztatják az érdeklődőket. 

Fogjunk össze Kárpátaljáért és az ukrajnai menekültekért!

A 18.00 órakor kezdődő program a Tűzkerék xT fellépésével kezdődik, akiket 19.30−tól a Bagossy Brothers Company, majd 21.30−tól a Tankcsapda követ a színpadon, így mindenképpen ígéretes estnek nézek elébe az eseményre kilátogatók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában