kultúra

2021.05.28. 07:00

Babeach-t nyit az esztergomi színház

Két bemutatóval és repertoár előadásaival várja a nézőket a Babits Mihály Színház új, szabadtéri helyszínén, az esztergomi Mindszenty József Általános Iskola udvarán, a nyáron összesen öt alkalommal.

Kemma.hu

Két bemutatóval és repertoár előadásaival várja a nézőket a Babits Mihály Színház új, szabadtéri helyszínén, az esztergomi Mindszenty-iskolában a nyáron.

Forrás: Babits Mihály Színház

Június 5-én 20 órától a Szép magyar komédia szabadtéri bemutatóját láthatják az érdeklődők a Babeachen, Balassa Bálint klasszikusát 21. századi köntösben, a Hiperkarma és a Napoleon Boulevard dalaival. Játsszák: Báh­ner Péter, Bacsa Ildikó, Kéner Gabriella, Krizsik Alfonz, Maronka Csilla és Széplaky Géza.

13-án, szintén 20 órától Vörös István Presszó szo­nátáját láthatják az érdeklődők a színház előadásában, július 24-én, ugyancsak 20 órától pedig a Hogyan legyünk boldogtalanok? című darabot. Augusztus 15-én 20 órától a Hruscsov pincére voltam című előadás kerül színpadra. Egy prágai étteremben dolgozik Marcella, a pincérnő, aki egy kis nemzet nevében emlékezik a boldog békebeli időkre, és közben írókról, császárokról és párttitkárokról mesél.

Végül szeptember 12-én 20 órától Weöres Sándor Psyché és Nárcisz című színpadi átirata lesz megtekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában