koncert

2020.06.22. 14:00

Tatabányán startol, és Esztergomba is eljut a Kiscsillag nyári villámturnéja

Most, hogy újra van lehetőség klubkoncertek rendezésére, Lovasi Andrásék nem restek, és nyolcállomásos országos turnéra indulnak, hogy pótolják a Tompa kések című nagylemez tavasszal elmaradt bemutatóit.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Raáb Zoltán

Nyári villámturnén mutatja be új lemezét a Kiscsillag. A zenekar tavasszal jelentette meg Tompa kések című nagylemezét, ám a járványhelyzet miatt sem a budapesti lemezbemutatóra, sem az országos koncertkörútra nem kerülhetett sor. A zenekar ugyan aktív maradt a karanténidőszakban, két klipet is készített, de már nagyon várta, hogy újra találkozhasson a közönséggel.

Lovasiék most nyolc városba viszik el az új számokat és régebbi Kiscsillag-kedvenceket. A turné első állomása június 26-án a tatabányai Roxxy Music Café-ban lesz. A klubban egyébként június 20-án szombaton volt a korlátozás utáni első koncert. A Kicsillag-turné a következő állomásokkal folytatódik a nyáron:

  • június 27. Szombathely: Végállomás
  • július 3. Gödöllő: Trafó
  • július 4. Dunabogdány: Kultúrpart
  • július 10. Esztergom: Sportalshow (szabadtér)
  • július 11. Győr: Dinamo
  • július 24. Bük: Büki MSK Atrium
  • július 25. Miskolc: Helynekem
  • Lovasi András lelkesen beszélt az új albumról.

    – Nem ússza meg ez az album, hogy bemutassuk, hiszen tele van olyan dalokkal, amik a koncerttermekbe, klubokba valók, igazi koncertdalo – mondja a zenész. – A tavaszra is nagy lelkesedéssel készültünk, de a várakozás ezt még inkább fokozta, úgyhogy eldöntöttük: ahogy lehet, indulunk. Nyári lemezbemutató turné a fesztiválok helyett! Jó lesz végre újra azt csinálni, amit a legjobban szeretünk! –fejtette ki Lovasi.

    /Borítókép: Lovasi András a 2019. áprilisi Kiscsillag koncerten a Roxxy Music Café-ban./

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában