új csillagok

2018.04.15. 15:21

Ütős koncerttel debütált az Agora Nonprofik (videó)

A Vértes Agorája 5. születésnapján bemutatkózó Agora Nonprofik zenekar nevét biztosan megjegyzi a nagyérdemű: elsőre is fergeteges bulit csináltak!

kemma.hu

Az Agora Nonprofik első fellépése volt szombaton

A hattagú együttes első fellépésén bizonyította, hogy nevükkel ellentétben nem áll távol tőlük a profizmus: az Agora Nonprofik zenekar szombat délutáni koncertje lehengerelte a közönséget.

Az Agora Nonprofik zenekar A Vértes Agorája 5. születésnapjára állt össze

A Vértes Agorája 5. születésnapja alkalmából a szervezet munkatársaiból összeállt együttes hónapok óta készült a produkcióra – sikerrel. Kiss Dániel (basszusgitár), Papp Tibor (gitár), Fatuska Máté (ének, szólógitár), Koródi Csaba (billentyű), Szénási Pál Mátyás (ének), és a civilként becsatlakozó Hudák Tibor (dob) olyan klasszikusokat szólaltatott meg a színpadon, amik kortól függetlenül ismerősek lehettek a közönségnek.

A Come together (Beatles), a Little less conversation (Elvis Presley) vagy a Don't let me down (Beatles) örökzöldek mellett elhangzott Wilson Pickett-től a Mustang Sally, Kenny Wayne Shepard-től a Blue on black, a már több feldolgozást is megért Ain't got you és a Creedence Clearwater Revivaltól a Fortunate son.

Az első fellépés sikerén felbuzdulva a tagok szeretnék folytatni a közös zenélést, így a jövőben még biztosan hallani fogunk az Agora Nonporfikról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában