Múltidézés

2024.05.01. 17:00

Nyitottak az újra a százon túl is a dorogi iparosok

A város több érintett kistérségi településére szervezett múltidéző események sora után, a bányászvárosi művelődési házban tartotta a megalakulása 100. évfordulója alkalmából rendezett centenáriumi ünnepségét a Dorogi Ipartestület.

  Az élet egy percre sem állt meg, az érdekvédelmi szervezet nagyon aktívan folytatja ténykedését. Például a csoport elnökétől, Szűcs Györgytől arról kaptunk hírt, hogy napjaink új kezdeményezéseit is örömmel, érdeklődéssel támogatnák. A térségi ipartestület mindig is feladatának tekintette a Pilis-Vértes- Gerecse medencében ténykedő szolgáltató, vendéglátós, áruelőállító, szakiparos vállalkozók érdekvédelmét, segítését, képviseletét. Napjainkban az érintett kör tagjai, korunk új lehetőségeit figyelembe véve, több önálló elképzelés megvalósításán ténykednek. Szűcs György jelezte, hogy a Dorogi Ipartestület üdvözli az összefogás új formáit. Az évszázados múltjuk során felhalmozott tapasztalataik alapján, felajánlják segítő együttműködésüket az új kezdeményezésekhez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában