Fejlesztés

2024.05.30. 17:24

Megújult a CityApp Tata

Új funkciókkal és megújult kinézettel várja a felhasználókat a tatai alkalmazás. A CityApp Tata segítségével már akár Tata Kártyát is meg lehet hosszabbítani.

Kemma.hu

Másfél éve működik a CityApp Tata ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével számos hasznos információ megtalálható egy helyen. Ráadásul most újabb hasznos fejlesztéseket kapott a program.

Új funkciókkal és megújult kinézettel várja a felhasználókat a tatai alkalmazás. A CityApp Tata segítségével már akár Tata Kártyát is meg lehet hosszabbítani.
A csütörtöki sajtótájékoztatón mutatták be a CityApp Tata legújabb funkcióit 
Fotó: GDV / Forrás: 24 Óra

A CityApp Tata segítségével már eddig is megismerhetjük a város híreit, programjait, intézményeit, vendéglátóhelyeit, emellett elérhető az országos szintű közlekedési mobiljegy, autópálya matrica és belépőjegy vásárlási lehetőség is Android vagy iOS készüléken egyaránt. A csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatón pedig arról is beszámoltak, hogy a mostani fejlesztésekkel további funkciókat kapott az alkalmazás.

Megújult a CityApp Tata

Az eseményen Rigó Balázs, Tata alpolgármestere elmondta, hogy eddig  közel 1300-an töltötték le a CityApp-ot, és közülük összesen 700-an regisztráltak rá. Ez azért fontos, mert a vásárlási funkciókat, illetve a városi bejelentőt csak azok tudják használni, akik regisztrálnak a programba. Ez kell például ahhoz is, hogy az új funkció segítségével valaki a Tata Kártyáját is meghosszabbítsa. 

– Az volt a fő gondolatunk, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, ami a mai viszonylatokban már elengedhetetlen. Hiszen ez az okos telefonokon használható egy alkalmazás. És talán a legjobban várt funkció a bejelentő, ez az a felület, ahol közvetlenül a város munkatársaival tudnak kapcsolatba lépni és az esetleges felmerülő problémákat kezelni – magyarázta az alpolgármester. Hozzátette: az új funkcióval egy régi ígéretet teljesítettek. 

Új funkciókkal és megújult kinézettel várja a felhasználókat a tatai alkalmazás. A CityApp segítségével már akár Tata Kártyát is meg lehet hosszabbítani.
Rigó Balázs (balra) és Michl József az applikáció új funkcióival ismerkedik 
Fotó: GDV / Forrás: 24 Óra

Régi ígéret 

– Ígértük még korábban, hogy egy további lépést teszünk, hogy a kényelmi funkcióit tovább bővítsük az alkalmazásnak. Az volt a szándékunk, hogy a Tata Kártyának azt a lehetőséget biztosítsuk, hogy első körben legalább azok számára, akik megújítják a Tata Kártyájukat, ne kelljen befáradni a Tourinform irodába, hanem ezt online is megtehessék ezen az applikáción keresztül. Itt is hangsúlyozni kell, hogy ehhez is regisztrálni kell, nem elég letölteni a programot, hanem meg kell adni a személyes adatokat. Másként nem tudja a rendszer ellenőrizni, hogy az illető jogosult-e a kedvezményre. Erre például lehetőség van akár közvetlenül egy rendezvény belépőjének megvásárlása előtt is, hiszen azonnal életbe lép az érvényessége – mutatta az applikáció új funkcióját Rigó Balázs. 

Új külsőt is kapott

Az applikáció további fejlesztéseiről már Fürj János, a CityApp termékmenedzsere beszélt a sajtótájékoztatón.

– Rengeteg funkciót és újítást tettünk bele. Ami nagyon látványos az a fő oldal és a menürendszer, ami megváltozott, illetve a hírek rész is átalakult. Ez már a legújabb technológiával készült, így a legújabb készülékeken is működik az applikáció. Természetesen ehhez felmértük előzetesen a felhasználók igényeit is. A Tata Kártya aktiválásához a meglévő kártya számát kell megadni, illetve a tulajdonos születési évét. Ezzel lehet beazonosítani, hogy létező kártyáról van szó. Ezután megjelenik a képernyőn a kártya, aminek a megújítását el lehet végezni egy mobilfizetés segítségével – sorolta a fejlesztéseket Fürj János. 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában