Kütyün a város

2023.01.02. 17:28

Androidra és iOS-ra is elérhető a CityApp Tata - mondjuk, mit tud a város applikációja

A CityApp Tata egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével számos hasznos információ megtalálható egy helyen.

Kemma.hu

Minden hasznos infót egy helyre gyűjt az applikáció

Forrás: MyCity app

A CityApp Tata segítségével megismerhetjük a város híreit, programjait, intézményeit, vendéglátóhelyeit, emellett elérhető az országos szintű közlekedési mobiljegy, autópálya matrica és belépőjegy vásárlási lehetőség is Android vagy iOS készüléken egyaránt – hívja fel a figyelmet a hasznos appra a város közösségi oldala.

Mink írják, az ingyenes applikáció egyik különleges funkciója a városi bejelentő, mellyel lehetőség nyílik a városban tapasztalt hiba, fennakadás, rendellenesség mobiltelefonos bejelentésére és a bejelentések nyomon követésére. A bejelentés pontos helye GPS koordináta alapján vagy cím beírásával is történhet.

A bejelentések közvetlenül a város megoldó csoportjához érkeznek a bejelentés típusa alapján, ahol megkezdődik a feldolgozás. November végi bemutatása óta már sokan letöltötték az alkalmazást

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában