Ne maradj le!

2024.04.16. 20:31

Viszlát, buszpályaudvar! - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk róla, hogy az esős időben több munkagép is felsorakozott a régi tatabányai buszpályaudvar területén, hogy a 2007-től már nem üzemelő, s azóta egyre rosszabb állapotban lévő épületet a földdel tegyék egyenlővé. Fotókat hoztunk a régi buszpályaudvar bontásáról, arról, hogy mi maradt az ikonikus épületből kedd délutánra.

Szomorú hírt kellett közölnünk: elhunyt Kisvárdai István, a komáromi sportlövészet legendás alakja. Az edző olyan világklasszis sportlövőket edzett, mint Pekler Zalán, Miskolczi Julianna, vagy Sidi Péter.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Helyszíni fotókon mutattuk meg, mennyi maradt a BMW-ből, ami a járdára hajtott ésoszlopot tarolt Tatabányán, az Összekötő úton. A Tesco melletti útszakaszon, a BMW maradványai elfoglalták a járdát. Egy villanyoszlop pedig darabokra tört. A baleset következtében egy férfit szállítottak el a mentősök.

Beszámoltunk róla, hogy holttestet találtak az oroszlányi Malom-tóban. A férfi egy sekély, alig egy méter mélységű, de annál iszaposabb tóba fulladt bele még szombaton. Már csak a holttestét emelték ki a Malom-tóból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában