Ne maradj le!

2024.04.02. 20:12

Videókat keres a rendőrség a halálos rallybalesetről - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megírtuk, hogy a rendőrség a lakosság közreműködését kéri az Esztergom-Nyerges Rallyn történt tragédia körülményeinek tisztázásában. Négyen a helyszínen vesztették életüket azok után, hogy egy versenyautó Bajót közelében a nézők közé csapódott, egy kislány pedig napokkal később, a kórházban halt bele a sérüléseibe. A rendőrség most arra kéri azokat, akik ott voltak és videóztak, hogy jelentkezzenek, hátha az ő felvételük segít az események rekonstruálásában.

Mint arról a Kemma.hu is beszámolt, Kesztölcnél szörnyű vadgázolás történt március 30-án este. A balesetben egy 39 éves, leányvári kétgyermekes édesanya hunyt el. Utánajártunk, jár-e kártérítés az áldozat családjának? Az autó totálkáros lett, de még az elütött szarvas értékét is kifizettethetik a baleset sérültjével.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Videón mutattuk meg az M1-esen történt balesetet. Egy furgon fékezés nélkül hajtott egy álló tartálykocsiba. A karambol következtében a furgon sofőrjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a járműből.

Beszámoltunk róla, hogy végre bíróság elé állnak azok a vádlottak akik egy 13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra a lakhatásért cserébe. A kislány egy gyermekotthonból szökött meg a jobb élet reményében. A Tatabányai Törvényszék április 3-án tartja az első tárgyalást, a vád: kényszermunka és emberkereskedelem bűntette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában