Újabb beruházás

2024.04.13. 08:14

Újabb csupa kátyú utca újulhat meg

A Kálvária utca már évek ót anagyon rossz állapotban van. Most jó hírt hozott a polgármester, az útfelújítás már elkezdődött.

Kemma.hu

A Várkanyar és a Fényes fasor mellett újabb útfelújításra van lehetőség Tatán. A Kálvária utcában már elkezdték a munkálatokat, az egyik sáv aszfaltozása már láthatóan be is fejeződött. Az utca egyelőre a dombtetőig kapott új ruhát. 

A Kálvária utca már évek ót anagyon rossz állapotban van. Most lehetősége van a városnak az útfelújításra.
A Kálvária utcában már elkezdődött az útfelújítás, az egyik sáv már új aszfaltot kapott
Fotó: G.D.V. / Forrás:  24 Óra

Az utca felújításáról Michl József, Tata polgármestere is beszámolt közösségi oldalán megosztott videójában, amiben Rónavölgyi-Varga Lászlóval, a körzet önkormányzati jelöltjével nézték meg a munkálatokat. Mint mondta: már szégyelték magukat az utca rossz állapota miatt. Azonban most végre kaptak egy lehetőséget, hogy ezen változtassanak.

Az útfelújítás már zajlik

– Most a dombtetőig elkészülhet a felújítás. és azután majd a folytatás is – árulta el a polgármester, aki kitért a Szent Kereszt templom mögötti terület felújítására is. Mint arról a Kemma.hu is beszámolt: a csapadékvíz elvezetés projekt keretében kaphat új, vízelvezető szilárd burkolatot a parkoló, illetve esőkerteket is kialakítanak. A polgármester most arról beszélt, hogy erre a felújításra sem kell már sokat várni. 

– A templom mögötti területre is elnyertük a pályázatot. A tervek már elkészültek, még a közbeszerzés van hátra. Amint a vizjogi engedélyt megkapjuk indulhat az építkezés. tehát ez a környék, itt a Fazekas iskola és a nagytemplom környéke nagyon szépen megújul a közeljövőben. reméljük, hogy tetszeni fog az itt élőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában