Ne maradj le!

2024.04.09. 20:00

Rendőrök vetettek véget az ámokfutásnak a kórházban - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Sokkolóval fékezték meg a támadót, aki kórházi dolgozókra támadt Esztergomban

A férfi elsőként egy szekrényt felborított, és két széket is kidobott az ablakon. Az ámokfutása azonban itt még nem ért véget és az esztergomi kórház dolgozóira is rátámadt a férfi, súlyos sérüléseket okozva ezzel nekik.

„Egy angyalt látok” - 10 órás életmentő műtét mentette meg Zsoltot

Horváth Zsolt győri ügyvédet a tatabányai Szent Borbála Kórházból egyenesen a budapesti Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállították, miután a vizsgálatok kimutatták: hatalmas a baj. Zsoltra ezután 10 órás életmentő műtét várt, ahol az orvosok egy emberként küzdöttek az életéért.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Remekelt a Diákolimpia döntőjében, a sérülés sem tántorította el a versenytől

A tavalyi negyedik hely után idén már dobogóra állhatott Prantner Ákos. A táti fiatal sportoló kőkemény edzésmunka eredményeként végzett második helyen az Országúti Kerékpár Diákolimpia országos döntőjében.

MintaPinty koncert a közösségi házban: bulit csaptak az óvodások (fotók, videó)

Fergeteges hangulatban indultak el a magyar költészet napja alkalmából szervezett program Komáromban. A MintaPinty zenekar az óvodás korosztályt kápráztatta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában