Lokálpatrióták

2024.04.04. 12:00

Széleskörű együttműködés jött létre

Sajtótájékoztatóval egybekötött jelöltbemutatót tartott a Közös Erővel a Megyénkért Egyesület. A megalakult összefogás április 3-án, szerdán fogadta az érdeklődőket az oroszlányi művelődési központban.

Wágner Zsanett

Tájékoztató és jelöltbemutató is volt egyben a Kölcseyben. A sajtó képviselőit a nemrégiben megalakult Közös Erővel a Megyénkért Egyesület képviselői fogadták.

Megalakult és jelöltbemutatót tartott a Közös Erővel a Megyénkért Egyesület Oroszlányban
Megalakult és bemutatta jelöltjeit, valamint képviselőit a Közös Erővel a Megyénkért Egyesület
Fotó: Zetovics Márió

Széleskörű lokálpatrióta együttműködés valósul meg Komárom-Esztergomban – erről tájékoztatta Nunkovics Tibor dorogi polgármesterjelölt a sajtó képviselőit az oroszlányi Kölcsey emeleti termében.

Elmondta, a Közös Erővel a Megyénkért Egyesület színeiben indul, melynek célja, hogy tagjai a pártpolitikán felülemelkedve próbálják elnyerni a szavazók bizalmát a júniusi önkormányzati választásokon.

Megalakult, összefogtak

Nunkovics Tibor a hátérről elmondta, korábban volt már egy összefogás a megyében. Úgy fogalmazott, 2019 után a buktatókat és nehézségeket kiküszöbölve újra egyesültek a helyi lokálpatrióták, akik szívükön viselik szűkebb hazánk településeinek sorsát. Többek között részt vett az eseményen Éberhardt György, mint alapító tag és Lazók Zoltán oroszlányi polgármester is, aki erősítette az egyesület színeit.

Bemutatták Jámbor Róbertet és Cser Tamást Kisbér képviseletében, valamint Szalai Noelt, aki Komáromban indul a városvezetői posztért a június 9-én

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában