Választás

2024.04.20. 20:41

Villámgyorsan összegyűjtötték a támogató aláírásokat a tatai fideszesek

Rengetegen támogatják a Fidesz-KDNP jelöltjeit Tatán. Michl József polgármester számolt be arról, hogy már a kampány első napján összegyűltek az induláshoz szükséges aláírások.

Kemma.hu

A Fidesz-KDNP tatai jelöltjei már összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat

Forrás: Michl József/Facebook

Fotó: Grepaly Andras Zoltan

Michl József, Tata jelenlegi, Fidesz-KDNP-s városvezetője, valamint kormánypárti polgármesterjelöltje közösségi oldalán jelentette be, hogy már a kampány első napján bőven összegyűjtöttek annyi aláírást, amellyel elindulhatnak a júniusi önkormányzati választáson.

Rengetegen támogatják a Fidesz-KDNP jelöltjeit Tatán. Micl József polgármester számolt be arról, hogy már a kampány első napján összegyűltek az induláshoz szükséges aláírások.
A Fidesz-KDNP tatai jelöltjei már összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat
Fotó: Grepaly Andras Zoltan / Forrás: Michl József/Facebook

Hozzátette, hogy a következő napokban ettől függetlenül folytatják a szignók gyűjtését, mert sokan jelezték, hogy támogatnák még a békepárti jelölteket. 

Hasonló támogatottságról számolt be az egyik új Fidesz-KDNP-s jelölt, Gönczy Mihály is, aki Tata 7. számú körzetében indul. Mint Facebook-oldalán írta, három óra alatt megkapta az induláshoz szükséges aláírások háromszorosát.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában