Jelölt

2024.02.21. 13:17

Választás Tatán: megvan a Fidesz polgármesterjelöltje

Ötödik ciklusát kezdheti meg Michl József Tata polgármestereként, ha a helyiek ismét bizalmat szavaznak számára. Az önkormányzati választáson ismét őt indítja polgármesterjelöltjeként a Fidesz.

Kemma.hu

Júniusban újra önkormányzati választás lesz, Michl József közösségi oldalán számolt be arról, hogy ismét indul a polgármesteri székért. 
− Folytatjuk a közös munkát a tataiakkal Tatáért, a tataiakért! A mai napon ötödik alkalommal kaptam megbízatást a helyi Fidesz és KDNP tagjaitól arra, hogy polgármesterjelöltként induljak a soron következő önkormányzati választáson Tatán. Köszönöm a bizalmat! Együtt újra sikerülni fog! − írta posztjában. 

Ötödik ciklusát kezdheti meg Michl József Tatán, ha a helyiek ismét bizalmat szavaznak számára. Ugyanis az önkormányzati választás polgármesterjelöltjeként indítja a Fidesz.
Michl József a Fidesz polgármesterjelöltje a 2024-es önkormányzati választáson
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Bencsik János országgyűlési képviselő szintén közösségi oldalán adta hírül a 2024-es önkormányzati választások tatai polgármesterjelöltjének nevét, hozzátéve, hogy a javaslatára a Fidesz és a KDNP tatai csoportjai egyhangú döntéssel szavaztak bizalmat Michl Józsefnek.

Michl Józsefnek 2006-ban szavaztak először a tataiak bizalmat, jelenleg negyedik ciklusát tölti. Munkássága alatt indult útjára többek között a Magyary-terv, aminek immár a harmadik részén dolgoznak. A terv fő témái között szerepel a vizek és zöld felületek, a településfejlesztés, a gazdaságfejlesztés, illetve az oktatási, kulturális, sport, család és ifjúsági program. 

Az elmúlt négy ciklus során Tata számos nemzetközi elismerésben részesült: 

  • többek között 2013-ban elnyerte az Európa Tanács Európa Díját,
  • 2018-ban megkapta a Ramsari címet, 
  • 2019-ben pedig az Gyerekbarát település díját ítélte neki az UNICEF. 
  • A Magyar Urbanisztikai Társaság pedig 2022-ben Hild János-díjjal ismerte el város a településfejlesztésben elért eredményeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában