Állatmentés

2024.04.20. 11:59

Vakondot mentettek a tatabányai mentősök + videó

Egy vakond tévedt be a tatabányai mentőállomásra. A mentősök cicája, Guszti elől kellett megmenteni a szegény kis állatot.

Kemma.hu

A tatabányi mentősök híres Guszti macskája hívatlan vendégre talált a mentőállomás udvarán, akit bajtársainak is be akart mutatni, így bevitte a kis vakondot az épületbe. Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be a kedves kis történetről, amiről egy videót is megosztottak

Egy vakond tévedt be a tatabányai mentőállomásra. A mentősök cicája, Guszti elől kellett megmenteni a szegény kis állatot.
Kis vakond tévedt a tatabányai mentőállomásra. Guszti cica elől kellett megmenteniük a mentősöknek.
Forrás: Shutterstock/illusztráció

A mentősök mentették meg a vakondot

Mint írták: a rémült kisállat azonnal búvóhelyet keresett és a kíváncsi macskától tartva végül az életmentők felszerelései közt húzta meg magát. A tatabányai mentősök rögtön a vakond segítségére siettek és hosszú hajtóvadászat után végül sikerült elkapniuk és visszaengedniük a szabadba Gusztit is visszatartva, mielőtt a cica közelebbről is megismerkedne új barátjával. A vakond végül stabil állapotban elmenekült a mentőállomás területéről. 
Guszti cicáról a Kemma.hu is rendszeresen beszámol. A vörösbundás igazi tiszteletbeli mentőmacska (vagy, ahogy a bajtársak hívják: „catbulance revisor”) bearanyozza az állomás mindennapjait. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában