Hol van?

2023.09.05. 11:30

Gusztiért aggódnak a tatabányai mentősök: napok óta nincs meg a cirmos bajtársuk

Tiszteletbeli mentőmacska, a mentősök kedvence lett Guszti, akiért most az egész állomás aggódik.

Goletz-DeáK Viktória

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán kérte a tatabányaiak segítségét, hogy megtalálják a vármegyeszékhely mentőállomásának elcsatangolt kandúrját, Gusztit. Mint írták, már 6 napja nem tért haza a mentősök kedvence. A Mentő Gusztáv névre keresztelt vörös kandúr két éve jelent meg váratlanul a mentőállomáson, majd visszatérő vendég lett, kis idő elteltével pedig úgy megszerette a bajtársi közösséget, hogy „hivatalosan” is az életmentőkhöz költözött. 

A Tatabányai Mentőállomás Facebookján így keresik Gusztit:

Eltűnt a tatabányai mentőállomás jelképe, kabalája, kedvence. Aki látja, hozza be hozzánk a mentőállomásra (Erdész 37.), vagy legalább szóljon neki, hogy nagyon várjuk haza!

A tiszteletbeli mentőmacska (vagy, ahogy a bajtársak hívják: „catbulance revisor”) bearanyozza az állomás mindennapjait, így nem csoda, hogy aggódva várják haza a négylábú bajtársat. Ha esetleg találkoznál Gusztival, vagy információd van hollétéről, kérjük jelezd a Tatabányai Mentőállomáson!

Ráadásul Guszti nagyon beteg. Mint arról korábban beszámoltunk, miután az állomáshoz szegődött a cicát állatorvos is megvizsgálta. Sajnos kiderült, hogy leukózisban szenved. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában