Pénzkiadó készülék

2024.04.23. 14:59

Bankautomata Súron: az új ATM már üzemel

Hivatalosan is átadták az ATM-et Súron. Az új bankautomata már működik a településen, amely a helyiek és a környékbeliek számára is hatalmas segítség.

Kemma.hu

Fotó: facebook/Súr Község Önkormányzata

A több mint tíz éven át üzemelő pénzkiadó készülék helyére Súr önkormányzata és az MBH Bank között létrejött megállapodás alapján új automata került. A bankautomata a súriaknak és a környékbelieknek is nagy segítség.

Az új bankautomata már működik a településen
Az új bankautomata már működik a településen
Fotó: facebook/Súr Község Önkormányzata

Megújult a bankautomata Súron

Most hivatalosan is átadták a pénzkiadó automatát, amely a Petőfi utca 65. szám alatt található. A készülék cseréjét 2024. április 2-án kezdték meg az MBH Bank munkatársai és a munkálatokat két hét alatt elvégezték. A korábbi ATM-et még 2014-ben helyezték üzembe, tíz év alatt azonban az informatikai eszköz elhasználódott, gyakoriak voltak a meghibásodások. Az önkormányzat pénzintézettel folytatott tárgyalásai során megállapodás született az új ATM számára hosszú távon történő helyszín biztosításár, továbbá az üzemeltetési feltételekről.

Sógorka Miklós polgármester megköszönte Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselőnek azt a kormányzati támogatást, amelyet a helyszín biztosításául szolgáló épület megvásárlásához nyújtott. Ezen felül köszönetet mondott a folyamatos ATM szolgáltatás biztosítása ügyében a tárgyalások során nyújtott együttműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában