Komárom-Esztergom vármegye

2024.03.30. 09:00

Programajánló szombatra

Szombaton is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Bana

Locsolóbált rendeznek szombaton 20 órától a banai Művelődési házban. Az est házigazdája DJ Bedecs lesz.

Csatka

Nyuszicsalogató műsorral várják szombaton a helyi, illetve a Csatkához kötődő gyerekeket és szüleiket szombaton a Művelődési házba. A rendezvény 15 órakor kezdődik.

Gyermely

A GyereCsakSzínpad szombaton 10-12 óra között húsvéti játszóházba várja gyerekeket és szüleiket. Lesz tojáskeresés, tojásfestés és nyuszisimogató is.

Komárom

– A Kecskés László-emlékházban húsvéti programokkal várják a családokat szombaton 10-16 óra között. A gyerekek és szüleik dekorációkat készíthetnek, csokitojásokat kereshetnek a kertben és vendégük lesz a húsvéti nyuszi is.

– Ismét megrendezik a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban a Húsvéti nyuladalom elnevezésű rendezvényt. Szombaton 15 és 18 óra között sok más mellett lesz több ügyességi játék, kézműves alkotósarok, nyuszipofifestés, állatsimogató, tojáságyú. 14 órától rendezik a nyuladalmi örömfutást is a Kórház-tónál.

– Szombaton 17 órától A gonosz mostoha című családi musicalt mutatja be a Magyarock Dalszínház a Monostori erőd KlapkArénájában. A darabban mások mellett fellép Xantus Barbara, Mészáros Árpád Zsolt és Papadimitru Athina is.

– Locsolóbál lesz szombaton 20 órától a koppánymonostori Dózsa György Művelődési Házban. A zenét Kapitány Péter szolgáltatja.

Nyergesújfalu

– Húsvétváró programokra várják az érdeklődőket szombaton 13 óra 30-ra az Ady Endre Művelődési Házba. A kézműves foglalkozást követően, 15 órától az Operenciás Bábszínház a Húsvéti kaland Nyúlcsi Julcsival játékot adja elő.

– Batyus locsolóbál lesz szombaton 20 órától az Ady Endre Művelődési Házban. Muzsikál a Szomori Fiúk Zenekar.

Szomor

Locsolóbál lesz szombaton a sportcsarnokban. A rendezvény 20 órakor kezdődik.

Tata

– Szombaton 10-17 óra között húsvéti családi napot rendeznek a tatai Új Kajakház, Ökoturisztikai Központban. Lesz kézműves foglalkozás, agyagozás, arcfestő, kisállat-simogató. 11 órakor a Mesekocsi Színház Az igazságtevő nyúl című darabot adja elő. 12-15 óra között Nyúl Péterrel lehet barátkozni, majd 16 órától a Magyar Népmese Színház Az aranyszőrű bárány mesével jelentkezik.

– Március 29. és április 1. között sokszínű családi-és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket a tatai Esterházy-kastélyban. A hétvége folyamán tematikus vezetések indulnak a kastélykertben és a felújítás előtt álló kiskastélyban minden nap 14 órai kezdettel. Ezenkívül a családok egy különleges kincskeresés során fejthetik meg a kastély rejtett titkait. A gyermekek az ünnephez kapcsolódó kézműves programokon vehetnek részt, vasárnap és hétfőn pedig tojáskeresésen.

Tatabánya

Állatsimogatóval és kreatív foglalkozásokkal várják a gyerekeket és szüleiket szombaton 15 óra 30-ra a felsőgallai Széchenyi István Művelődési Házba. 16 óra 30-tól a Mesekocsi Színház az Éljenek a nyuszik! zenés mesejátékát tekinthetik meg a jelenlévők.

Vértesszőlős

Családi sport- és játéknapot rendeznek szombaton 10 órától a vértesszőlősi focipályán. Sok más mellett kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár, ügyességi sportversenyek szerepelnek a programban. 11 órától a Cicoma Ciklon és Colos Cár zenés, mesés, interaktív gyerekkoncertjét is meghallgathatják a résztvevők.

Vértestolna

Locsolóbált rendeznek szombaton a vértestolnai Művelődési házban. A batyus bál 20 órakor kezdődik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában