Komárom-Esztergom vármegye

2024.03.31. 09:00

Programajánló vasárnapra

Vasárnap is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Dorog

Húsvéti nyuszitojás-kereső futóversenyre várják a gyerekeket vasárnap 10 órára a dorogi Zöld kör rekortán futópályára. 400 méteres közös futás lesz, majd a park területén csokitojásokat keresnek a résztvevők. Ügyességi feladatok is szerepelnek a programban és nyuszisimogatás is lesz.

Komárom

Városi húsvét lesz vasárnap 9-12 óra között a Közösségi házban. A programban egyebek mellett kézműveskedés, csokitojás-keresés, nyuszisimogató, húsvéti fotófal, kézműves vásár szerepel és műsort ad az Iszkiri zenekar.

Leányvár

Húsvétoló programokat rendeznek vasárnap a leányvári Farkas János Művelődési Házban. 9 órától állatsimogató és kézműves foglalkozás lesz, 10 óra 30-kor sváb táncház, 11 órakor dióduó-kutyashow, délben tojásvadászat kezdődik. 20 órától jótékonysági locsolóbált tartanak az Erdély Jenő Általános Iskola javára.

Mocsa

A vasárnap 20 órakor kezdődő locsólóbált a Mocsai Faluszépítők Egyesület szervezi a Művelődési házban. A zenét Nyúli Fecó szolgáltatja.

Naszály

– Húsvéti tojásgurításra várják az érdeklődőket vasárnap 15 óra 30-tól a sportpálya-pihenőpark melletti kis dombon. Nevezni festett tojásokkal lehet.

– Locsolóbál lesz vasárnap 20 órától a naszályi Művelődési házban. A bál bevételét a napköziotthonos óvoda és bölcsőde kapja majd. A zenéről a Party Pop Duó gondoskodik.

Neszmély

Locsolóbálnak ad otthont vasárnap 20 órától a neszmélyi Művelődési ház. A zenéről a Ströcker Melody gondoskodik.

Nyergesújfalu

Mennyei szép rózsa – Mária misztérium címmel Fabók Mancsi bábszínháza várja az érdeklődőket vasárnap 17 óra 30-ra az Ady Endre Művelődési Házba. Az előadást megalkották és játsszák: Navratil Andrea, Liszt Ferenc-díjas népdalénekesnő, Fabók Mariann, Blattner Géza-díjas bábművész, Keresztes Nagy Árpád népzenész és Fejér Simon Pál népzenész.

Tata

Március 29. és április 1. között sokszínű családi-és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket a tatai Esterházy-kastélyban. A hétvége folyamán tematikus vezetések indulnak a kastélykertben és a felújítás előtt álló kiskastélyban minden nap 14 órai kezdettel. Ezenkívül a családok egy különleges kincskeresés során fejthetik meg a kastély rejtett titkait. A gyermekek az ünnephez kapcsolódó kézműves programokon vehetnek részt, vasárnap és hétfőn pedig tojáskeresésen.

Tarján

Locsolóbálba várják az érdeklődőket vasárnap a tarjáni Művelődési házba. A 20 órakor kezdődő rendezvényen a Szomori Fiúk Zenekar muzsikál.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában