Programajánló

2024.03.07. 20:00

Fesztivál, kincsek és nőnap - íme a legjobb programok a hétvégére!

Kikapcsolódnál? Nem tudod, mivel töltenéd a hétvégéd? Van ötletünk. Mutatjuk a legjobb programokat erre a hétvégére, Komárom-Esztergomban.

Kemma.hu

A kemma.hu ezen a hétvégén se hagy unatkozni! Eheti programajánlónkban összegyűjtöttük a legjobb elfoglaltságokat fiataloknak és öregeknek, kicsiknek és nagyoknak, családoknak és nem családosoknak egyaránt.

Happy,Mother,And,Two,Little,Daughters,Having,Fun,On,A, program, programajánló, ugrálóvár
Ezen a hétvégén is lesz bőven program Komárom-Esztergomban
Forrás: Shutterstock

Minden, ami kincs: Régiségvásár Esztergomban

"Március 10-én, vasárnap reggel 7 órától újra Régiségvásár az Esztergomi Piacon! Ne hagyjuk ki ezt a különleges alkalmat, ahol nem csak vásárolhatunk, de a régmúlt idők világa is kinyílik előttünk. Az asztalokon olyan érdekességek sorakoznak, melyek mögött minden egyes tárgynak saját, lenyűgöző története van. Az árusok szívesen osztják meg velünk ezeket a meséket, így nem csak izgalmas kincsekkel, de élményekkel is gazdagodhatunk. Kóstoljuk meg a helyi árusok finomságait és italait, hogy a kincskeresés igazán élvezetes program legyen" – áll az izgalmasnak ígérkező esemény beharangozójában, amelyről többet a Facebookon tudtok olvasni.

Nőnapi gála a Duna partján

E hétvégén szombaton, március 9-én este 6 órától a Musical Akadémia JP szervezésében gálaműsorral kedveskednek a nőknek Nőnap alkalmából. Mint írják, az eseményre szeretettel várnak mindenkit, ahol a csodálatos musicalek mellet néhány jól ismert táncdalfesztiválos dallam is felcsendül majd. Minden további részlet megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

Légvár Játszóház a Bányászvárosban

Március 9-én, szombaton délelőtt 10 órától ismét felejthetetlen élményre invitálják a fiatalokat a szervezők az oroszlányi Fekete István Sportcentrum Tornaterembe, ahol ismét Légvár Játszóház várja majd az érdeklődőket. Ami fontos, hogy a légvárakat cipő nélkül kell használni az apróbb koccanások elkerülése végett, ezért javasolt a gyerekre "feláldozható" vastagabb zoknit húzni, vagy papucsot használni. Emellett a sportcsarnok aljzatának megvédése érdekében a szülők hozzanak váltócipőt, de ha szükséges cipővédő zacskó is lesz a helyszínen. Büfé pedig nincs, a folyadékról és ételről érdemes gondoskodni. Részletek a Facebookon.

Közösségi szemétszedéssel Komárom első formálódó Közösségi Kertjéért

Március 10-én, vasárnap kora délután 2 órától közösségi szemétszedésre kerül sor Szőnyben, a Gravecz dűlőnél a Vidék Kosara Egyesület és a KÖSZ szervezésében, a Tündéralmás Kertek és környékének megtisztításáért. Ez az akció elengedhetetlen és kiemelt fontosságú, hogy együtt megalkothassák a Közösségi Kertjüket, amit ökológiai szempontok szerint alakítanának ki a fenntarthatóság érdekében, tehát a természettel együttműködve, annak erejére támaszkodva!

A közösségi kertekben való részvétel valódi közösségépítő tevékenység, ahol mindenki megoszthatja tapasztalatait, tanulnak egymástól és a természettől, közben együtt alkothatnak, jobbá tehetik a jövőnket. A szervezők kérik, hogy mindenki hozzon magával kesztyűt és kényelmes ruházatot.

Táncművészeti program Oroszlányban

Jön a XXXIII. Országos Táncművészeti Fesztivál elődöntője Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színpadára március 9-én, szombaton délelőtt 10 órától.

Folytatódik a pontozó műhely

E hét vasárnap, március 10-én délelőtt 10 órától kézműves műhelyre kerül sor Tatabányán. Ahogyan azt az esemény Facebook oldalán olvasható: "Ez a nyugodt, laza nap, amelyen végre te vagy a fontos, feszültség- és szorongásoldó hatása mellett kreatív energiáid felszabadulását és önismereted mélyülését hozza. Egy olyan részedet ismered meg a programon, amelyről eddig nem is volt tudomásod. Egy pontozott mandalát fogunk készíteni feszített vászonra, akril festékkel. Minden anyag és kellék biztosított, nem kell hoznod semmit, és elviheted az általad készült alkotást. Akár ajándék is lehet a tanfolyam, ebben az esetben egy kinyomtatható utalványt küldök e-mail üzenetben, így nincs postaköltség. Nem kell hozzá semmilyen "tudás", itt mindent megtanulsz."

Nőnapi Retro Fesztivál a Duna túloldalán

Észak-Komáromban is jön a Nőnap, aminek alkalmából egy hamisítatlan Hungarian Stars Retro fesztivál vár minden buliznivágyót március 9-én, szombaton. Vár Benneteket Komárno legnagyobb fesztiválja, a 90-es és 2000-es évek slágereivel, ahol a hölgyeknek nőnapi ajándék chippendale show-val kedveskednek a szervezők a HOT MEN DANCE fellépésével. Részletek a Facebookon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában