Gyakorlat

2024.03.15. 10:52

Katonai menetoszlop az utakon: mondjuk, mikor, mire készüljetek

Katonai járművek lepik el az utakat a következő héten. A katonai gyakorlat miatt az autósoknak is fokozottan kell majd figyelniük az utakon.

Kemma.hu

A tatai dandár közösségi oldalán számolt be arról, hogy az MH Klapka György 1. Páncélosdandár vezetési gyakorlatot hajt végre a következő héten. Emiatt katonai menetoszlop halad majd az úton. A katonai gyakorlat az autósok részéről is nagy odafigyelést kíván meg.

A katonai gyakorlat miatt menetoszlopokkal lehet majd találkozni az utakon
A katonai gyakorlat miatt menetoszlopokkal lehet majd találkozni az utakon
Fotó: G.D.V. / Forrás:  24 Óra

A katonai gyakorlat ezen az útvonalon zajlik majd

Mint írták, a kerekes járművekkel végrehajtott vezetési gyakorlat március 20-án lesz. Ezen a napon 13 óra és 21 óra között lehet számítani katonai járművekre az utakon. A gyakorlat útvonala a következő lesz: Tata, laktanya — Dunaalmás — Süttő — Tardos — Agostyán — Tata „B” gyakorlótere és ezen az útvonalon vissza.

A katonaság felhívja az utakon közlekedők figyelmét, hogy a menetoszlop közé a behajtást, ha lehet, akkor kerüljék el, mert fokozottan veszélyes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában