Kipróbálták

2024.03.30. 07:15

Boltit vennél? Kiderült, melyik sajátmárkás húsvéti kalács a legjobb

Bolti vagy saját? A húsvéti kalács esetén is felmerül a kérdés. A Mindmegette végigette a sajátmárkás termékeket, hogy eldőljön, melyik a győztes.

Kemma.hu

Megkóstolta a bolti kalácsokat a Mindmegette, hogy eldöntsék, melyik a legfinomabb a kínálatból. Öt sajátmárkás húsvéti kalács került be a tesztbe, és mint írják, a legnagyobb és legnépszerűbb élelmiszerboltokban számos változatban elérhetőek ezek.

Bolti vagy saját? A húsvéti kalács esetén is felmerül a kérdés. A Mindmegette végigette a sajátmárkás termékeket, hogy eldőljön, melyik a
Öt húsvéti kalács a boltból. Sajátot is készíthetsz receptünkkel!
Forrás: Mindmegette

Vakteszten versenyzett az öt húsvéti kalács

A verseny nagyon szoros volt, de végül a Penny és az Aldi kalácsai végeztek az első helyen. Ezeket követte a Sparban kapható sajátmárkás, édes kalács, majd a Tesco és a Lidl kalácsai zárták a sort pontegyenlőséggel a Mindmegette vaktesztjén. Mint írták, a konklúzió mégis az, hogy bármelyiket is vessszük meg, nem fogunk mellé, vagyis igazi vesztese nem volt a versenynek. Van azonban egy jobb ajánlatuk is.

Ha házi kalácsra fáj a fogunk, akkor érdemes Szabi, a pék tanácsait követni, akitől a fonástechnikát is megtanulhatjuk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában