Útfelújítás

2024.03.05. 15:08

Vértesszőlős: megkezdődött a faluközpont kialakítása

Megkezdődött a faluközpont kialakítása a településen. A felújítás nyomán megújulhat a templom, az iskola, a tájház és a művelődési ház környezete.

Kemma.hu

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője közösségi oldalán osztotta meg, hogy megkezdődött Vértesszőlősön a faluközpont újjáépítése. A felújítás csaknem félmilliárdos beruházással valósul meg.

Megkezdődött a vértesszőlősi faluközpont újjáépítése felújítás
Megkezdődött a felújítás: a faluközpont szebb lesz, mint valaha
Fotó: GodoSanyi / Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Felújítás folyamatban

A TOP Plusz fejlesztésnek köszönhetően az EU és a Magyar Kormány támogatásával csaknem félmilliárdos beruházás indult elé a templom, az iskola, a tájház és a művelődési ház környezetében. Jelenleg a zárt csapadékvíz-elvezető megépítésén dolgoznak a szakemberek. Azt követően felszín alá kerülnek a villamosvezetékek is, majd az utakat és a parkolókat alakítják ki. A vértesszőlősi faluközpont felújítását, azaz a beruházást a zöldfelületek rendezése zárja majd – adta hírül közösségi oldalán Bencsik János.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában