Kitüntetések

2024.03.22. 15:31

Balesetmentes közlekedés millió kilométeren

Köszöntötték azokat az autóbuszvezetőket, akik több százezer, vagy egymilliónál is több kilométert vezettek balesetmentesen. A T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. ügyvezetője, Kupi László üdvözölte a kitüntetetteket.

Kemma.hu

– Autóbuszvezető kollégáink hozzájárulnak ahhoz, hogy az utasaink bizalommal forduljanak továbbra is a közösségi közlekedés felé, s gyakran részesítsék előnyben az egyéni közlekedési módokkal szemben. A gazdaságos működésre is nagy hatással van a körültekintően végzett napi munkájuk – fogalmazott az ügyvezető.

A gépjárművezetők által teljesített balesetmentes kilométerek sokkal nagyobb értéket képviselnek ma, mint évtizedekkel ezelőtt – tette hozzá Szücsné Posztovics Ilona polgármester.

Kupcsok Péter, a T-Busz felügyelő bizottságának elnöke is elismerően szólt az autóbuszvezetőkről, majd átadták a díjakat. Tizennégyen vehettek át 125 ezer, Hortobágyi Csaba 250 ezer, s Erdős Lajos és Cseh László egymillió, Szabó Kálmán pedig egymillió-kettőszázötvenezer balesetmentes kilométer után kapott elismerést.

Köszöntötték azokat az autóbuszvezetőket, akik több százezer, vagy egymilliónál is több kilométert vezettek balesetmentesen.
A képen balról a második Szabó Kálmán, aki egymillió-kettőszázötvenezer kilómétert tett meg balesetmentesen
Fotó: S. G. / Forrás:  24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában