Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.09. 19:00

Szombati programajánló

Bábolna

Karibi parti címmel szervezi meg a szülők-nevelők bálját a bábolnai általános iskola. A program szombaton 19 órakor kezdődik a szabadidőközpontban.

Csém

Farsangolni várják a családokat a művelődési házba. Szombaton 15 órától kiszebábot égetnek. Később a farsangi bál is elkezdődik, a jelmezesek ajándékot kapnak. A résztvevőket zsíros kenyérrel és teával kínálják.

Csolnok

Vármegyei svábbált szerveznek a sportcsarnokban. A program 19 órakor kezdődik, fellép a Csolnoki Fúvószenekar, a Wagenhoffer Kórus és a Csolnoki Nyugdíjas Klub énekkara. Az est során zenél az Alte Kameradon és a Lohr Kapelle.

Kesztölc

Szombaton 14 órakor jelmezes felvonulás indult a művelődési háztól. Ezt követően farsangi vigadalom kezdődik, lesz kézműveskedés, fánkevő verseny, forró tea és forralt bor. Fellép a Borvirág férfi kórus és a Házisárkány quartett. A legötletesebb jelmezeket díjazzák.

Komárom

Ismét megrendezik a Kemence Egyesületnél az állatok farsangját. A program 9 és 15 óra 30 perc között várja a családokat. Az eseményen lesz fánk, tea, kézműves foglalkozás, ajándékok, játszóház és farsangi akadályverseny.

Egy város a Duna két partján indul tematikus városnéző séta a Tourinform Irodától. A program szombaton 10 órakor kezdődik.

Jótékonysági keresztény bált szerveznek a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda sportcsarnokában. A program szombaton 18 órakor kezdődik. Zenél a Lecsó Zenekar.

Téltemetőre várja az érdeklődőket a Komáromi Kulturális Nonprofit Kft. és a Garabonciás táncegyüttes. Az Arany17 Rendezvényközpontban kézműveskedés lesz, míg a Szabadság téren télűző felvonulás indul és kiszebábot is égetnek, majd a garabonciás táncházba várja a közönséget. A résztvevőket arra kérik, hozzanak magukkal álarcot és zajkeltő eszközt. A program 16 óra 30 perckor kezdődik.

Leányvár

A leányvári Farkas János Művelődési Házban farsangi batyus bál várja szombaton a mulatni vágyókat. A program 20 órakor kezdődik, zenél a Die Berglander Buam.

Nagyigmánd

Szombaton 14 órakor farsangi jelmezes tavaszváró séta indul a Gyermekjóléti Szolgálat elől. A szervezők forró teával, zsíros kenyérrel készülnek a résztvevők számára.

Naszály

Farsangi bált rendeznek a művelődési házban szombaton 20 órától. A rendezvényen Simonfi Gergely zenél. A belépőjegyeket a polgármesteri hivatalban lehet átvenni. Az estén lesz tombola és a legötletesebb jelmezeket is díjazzák. Műsort adnak a naszályi zumbások.

Nyergesújfalu

Hosszú évek után újra élettel telik meg a felújított nyergesújfalui Ady Endre Művelődési Központ. A Kálmán Imre téri épületben szombaton egész nap fotókiállítás, illetve az ifjabb nemzedéket hívogató események sora várja az érdeklődőket. A jövő hét közepén, a tervek szerint négy alkalommal, kísérővel tekinthető meg a kulturális intézmény épülete.

Piliscsév

Gyermek-szülő farsangi jótékonysági partit rendeznek az általános iskolában. A program szombaton 17 órakor kezdődik a művelődési házban. A gyerekeknek jelmezben kell érkezni, a felnőtteknek fekete-fehérben. A zenéről Rohmányi Tibor gondoskodik.

Sárisáp

Farsangi batyus bált rendez a nyugdíjas alapszervezet. Szombaton 17 órakor kezdődik az esemény a Sárisápi Bányász Közösségi Térben.

Tata

Kórusfarsangot rendeznek a Menner Bernát Zeneiskola hangversenytermében. A program szombaton 16 órakor kezdődik, a belépés díjtalan, de adományokat szeretettel fogadnak a zeneiskola új hangversenyzongorájának megvásárláshoz.

Tatabánya

Télpörgetőre várják az érdeklődőket szombaton a Széchenyi István Művelődési Házba. 16 órakor kezdődnek a kreatív foglalkozások, majd a RépaRetekMogyoró duó lép fel.

Második alkalommal szervezik meg a bánhidai disznótort és kolbásztöltő versenyt. A program szombaton 9 órakor kezdődik a Puskin Művelődési Ház kertjében.

Turbuk István Steve Kontraszt című önálló estjét rendezik meg a Tatabányai Múzeumban. A program szombaton 18 órakor kezdődik.

Farsang a játszótéren címmel rendeznek délutáni programot szombaton a tatabányai Máltai Játszótéren. 15-17 óra között álarcot készíthetnek a gyerekek és szüleik, lesznek játékos feladatok, táncos mulatság és a farsangi fánk sem hiányozhat majd.

Tát

Sportbált és farsangi mulatságot rendez a DG Tát SE. A program szombaton 19 órakor kezdődik a kultúrházban. A hangulatról a Kaméleon zenekar gondoskodik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában