Különleges alkalom

2024.02.07. 11:50

Sose lesz vége – filmbemutató és közönségtalálkozó lesz az Agorában elismert művészekkel

Somossy Barbara 1868-ban játszódó, számos hazai és nemzetközi díjat nyert kisfilmjét, a Sose lesz végét Petőfi Sándor A csaplárné a betyárt szerette című verse ihlette. A tehetséges rendező a Tatán élő Belinszki Zoltánnak együtt alkotta meg a forgatókönyvet. A film Petőfi Sándor és a Petőfi 200 emlékév tiszteletére készült. Február 13-án vetítéssel egybekötött közönségtalálkozót is szerveznek az Agorában.

Kemma.hu

Jelenet a filmből

Forrás: Beküldött

„Egy végtelen szerelem a végtelen pusztában, ahol az egyetlen út a túléléshez a szereteten át vezet, de a csaplárné szerelemféltése és a pénz utáni hajsza végül mindenki sorsát tragédiába sodorja” - Somossy Barbara 1868-ban játszódó, számos hazai és nemzetközi díjat nyert kisfilmjét Petőfi Sándor A csaplárné a betyárt szerette című verse ihlette.

A vetítés február 13-án 18 órakor kezdődik, majd  közönségtalálkozó követi, amelyen a rendező, Somossy Barbara mellett a Jászai Mari-díjas színművésznő, (a film egyik főszereplője) Szűcs Nelli, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész Reviczky Gábor és Belinszki Zoltán író, dramaturg is jelen lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában