Bemutató

2024.02.23. 18:33

A Peron elmúlt 30 évéről szóló könyvet mutatták be

Az alapítvány a 30 év alatt országos hírnevet szerzett a zene világában. A Peron növendékei többek között A DAL színpadán is bizonyítottak.

Goletz-DeáK Viktória

Pap Tibor a Peron Music Alapítvány elnöke mindenkinek megköszönte a támogatást, aki az elmúlt 30 évben hozzájárult az alapítvány sikeréhez

Forrás: 24 Óra

Fotó: G.D.V.

Komárom-Esztergomban, még 1993-ban indult el az ország egyik első könnyűzenei tehetséggondozással, tehetségkutatással foglalkozó magánalapítású civil szervezete, a Peron Music Alapítvány. Az elmúlt 30 évben országos elismerést vívott ki magának a szervezet, akinek növendékeivel többek között A Dal színpadán is bizonyítottak. 

Az alapítvány a 30 év alatt országos hírnevet szerzett a zene világában. A Peron növendékei többek között A DAL színpadán is bizonyítottak.
Pap Tibor a Peron Music Alapítvány elnöke mindenkinek megköszönte a támogatást, aki az elmúlt 30 évben hozzájárult az alapítvány sikeréhez. 
Fotó: G.D.V. / Forrás:  24 Óra

A Peron már országos hírnévre tett szert

Az alapítvány tavaly elindította a Peron Zenei Tehetségalapot, és a Peron Music Tehetségprogramot, azzal a céllal, hogy a tehetséges és szorgalmas fiatalokat anyagilag is segítsék. 

Az ünnepi évet a "30 ÉV VELED" című könyv bemutatójával zárták, amelyen többek között részt vett Bencsik János országgyűlési képviselő, illetve Michl József, Tata polgármestere is. Mindketten ajándékkal éreztek: a képviselő a saját készítésű, Rezes névre keresztelt borát adta át, míg a város vezetője egy 6 millió forintos támogatói szerződést hozott ajándékba. Az eseményen Cserteg István, a Peron Tehetségközpont alapítója, és Pap Tibor, az alapítvány jelenlegi elnöke mesélt az elmúlt 30 évről a közönségnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában