Hatalmas boldogság

2024.02.09. 13:55

Óriási jegesmedve lepte meg Kingát: videón a koponyaműtétre váró baji kislány öröme

A koponyaműtétre váró baji kislány, Kinga egyik nagy vágya egy hatalmas mackó plüss. Most különleges meglepetés várta, ami ugyan nem plüss volt, de annál nagyobb.

Kemma.hu

Kinga egyik legnagyobb kívánsága teljesült

Forrás: Beküldött

Igazi meglepetés érkezett az 5 éves, súlyos beteg baji kislányhoz, Kingához. Bo-Bo Maci kopogtatott be a család ajtaján, hogy egy kis vidámságot hozzon a kislány életébe. A meglepetés igazi telitalálat volt, már csak azért is, mert betegsége miatt Kinga nem mehetett óvodába, így lemaradt a farsangi mulatságról. Most, a hatalmas jegesmedvének hála egy saját bulit szervezhetett otthon. A különleges alkalomra Kinga barátai és testvérei is elmentek, akik szintén jelmezbe öltöztek. Már csak a zene kellett és jöhetett a tánc. Bo-Bo Maci pedig igazi táncvirtuóz, akinek előadását biztos nem tudja senki nevetés nélkül végig nézni. 

Hatalmas boldogságot hozott Bo-Bo maci Kingának, aki betegsége miatt szinte minden percét a lakás négy fala között tölti
Forrás: Beküldött

Kinga a Kemma.hu-nak korábban elárulta, hogy az egyik nagy vágya, hogy egy hatalmas plüssmackót kapjon ajándékba, ha hazajön a kórházból. Bár a mennyezetig érő jegesmedvét nem tarthatta meg, de szülei megígérték neki, hogy egy kisebb társa fogja majd várni a műtét után, csak úgy mint a kórházból hazajövetele után kapott tengerimalaca, Panda.

A kislány, miután másodszorra is kórházba került, egy tengerimalacot kért szüleitől, aki máig segíti őt a gyógyulásban
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Mint arról korábban beszámoltunk: nyitott koponyaműtét vár az 5 éves baji kislányra, Kingára, akiről szeptemberben derült ki, hogy Moyamoya-szindrómája van. A betegség lényege az, hogy az agyi verőér beszűkül, ami sztrókot okoz. Kinga már háromszor került miatta kórházba, Először lebénult a jobb oldala, majd elvesztette a beszédkészségét, utána pedig a bal oldalát nem tudta használni. Bár a tünetek többsége idővel eltűnt, de sajnos már most is vannak maradandó nyomai a betegségnek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában