Szerelem, szerelem, szerelem

2024.02.14. 13:01

Megható szerelmi vallomás: így és ezért szeret egy férj

Szívhez szóló üzenetet küldött feleségének egyik olvasónk, Tamás.

Kemma.hu

A Valentin-nap vagy Bálint-nap már világszerte a szerelmesek napja. A Valentin-nap gyökerei a kereszténység előtti időszakra nyúlnak vissza. Az angolszász országokban a régebb óta kialakult ünnep a múlt század vége felé kezdett el terjedni a világban. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák kedvesüket egy szerelmes üzenettel, virággal vagy más meglepetéssel.

Azt kérdeztük olvasóinktól, hogyan ünneplik a Valentin-napot. Közösségi oldalunk kommentszekciójában egy megható vallomás is érkezett egyik olvasónktól, Tamástól, aki a következő sorokat írta:

“Van egy feleségem
Szeret és viszont szeretem. Van, hogy meglepem, van hogy meglep. Van hogy elfelejtem milyen nap van, van hogy elfelejti milyen nap volt. Attól még én másnap ugyanúgy mellette ébredek, mellette kelek, hiszen ő az én feleségem. Attól Ő ugyanúgy mellettem ébred hiszen én vagyok a férje.
Ha szükségem van rá ott van velem.
Ha szüksége van rám ott vagyok neki.
Szeret és szeretem , megnéz és megnézek más nőket/férfiakat, de nem hozom fel neki mivel mi egy pár vagyunk. Ő sem hozza fel nekem mivel tudja, hogy tiszta és őszinte a kapcsolatunk.
A szerelem, a sok év együttlét a gyerekek...
Az idő amit leéltünk egymás mellett és amit együtt átéltünk felbecsülhetetlen.
Vitázunk.
Minden kapcsolatban vannak viták. Aki állítja hogy nincs hazudik.
A vitáink megerősítettek minket, hogy egymás nélkül, a másik nélkül nincsen értelme az életnek.
Az évben nem csak egy nap, hanem minden nap így érzek“

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában