Fejlesztés

2024.02.20. 09:54

Célegyenesbe ért az intézményi korszerűsítés

Pont kerülhet hamarosan a régóta várt intézményi korszerűsítés végére. Komfortosabb környezet adhat otthont a jövőben a községi összejöveteleknek, rendezvényeknek.

Kemma.hu

Korszerűsítés eredményeként komfortosabb lett a kesztölci községi klub

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A kivitelező cég szakemberei gyakorlatilag az utolsó simításokat végzik és a hónap végéig akár be is fejeződhet a községi klub épületének korszerűsítése, amelyre a Magyar Falu Program keretében nyílt lehetőség – tudtuk meg Farkas Krisztina polgármestertől. Mint arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat mintegy 25 millió forint támogatást nyert el az intézményi felújításra.

A korszerűsítés jegyében szigetelték a külső homlokzatot, új műanyag nyílászárókra cserélték az elavult külső fémszerkezetű elemeket. Farkas Krisztina elmondta, hogy a padlás szigetelését követően a régi lambéria helyett gipszkarton mennyezetet szereltek fel, a plafonra a korábbi években lecserélt lámpák kerülnek majd vissza. 

A szakemberek a teljes villamos hálózatot, illetve a gépészetet is felújították, ráadásul a régi, elavult mosdók is megújultak. A belső térben a gázkazánra kötött radiátorokkal fogják biztosítani a kellemes atmoszférát. Az önkormányzat reméli, hogy a korszerűsítés eredményeként jelentősen csökkennek az épület fenntartási költségei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában