Farsangi mulatság

2024.02.16. 13:00

Farsangi jelmezek és fabatkáért finomságok várták az érkezőket a környei iskolában

Jelmezes gyerkőcök sokasága lepte el az általános iskola folyosóit, amikor a felsősök a már hagyományos és igencsak népszerű fabatkavásárt tartották a termeikben, az alsósok pedig farsangi, maskarás felvonulásukkal mosolyogtatták meg a szülőket, nagyszülőket, rokonokat – adta hírül a kornye.hu.

Kemma.hu

Óriási érdeklődés mellett zajlott a jelmezes felvonulás Környén

Forrás: fotó: kornye.hu

Az első és második emelet termeit végigjárva különböző tematikus helyszínek, korok, egyfajta időutazás várta a vendégeket, és igen gazdag ételkínálat, ahol a finomságokat fabatkában mérték.

A kínálatban szerepelt Casino BAR, PalacsintáZOO, McDonald's, az ókor világa delphoi jósdával, hogy lemozogják a rengeteg bevitt kalóriát floorball és Állati joo Mini ZOO, ahol a Csokikát nemhogy megízlelni, de megsimogatni sem volt ajánlott, hiszen a név mögött egy tengerimalac „rejtőzött”.

Az alsósok felvonulása is igen színesre sikeredett, amiben minden bizonnyal nagy szerepet játszott a szülők kreativitása, hiszen a kavalkádban érkezett univerzum, szélvihar, pingvin, bagoly, hóvirág, íjász, tic tac, Spongyabob, robot, fejes salátából kibújó kukac, hűtő, mosógép, dobozos tej, és ember is, akit épp elrabol egy földönkívüli lény.

Az ítészeknek a felvonulást követően ezúttal sem volt könnyű dolguk, de végül kialakult a rangsor. A csoportos jelmez kategóriában a tetris végzett az élen, második lett a Top Gun, harmadik a Starbucks. Az egyéni maskarásoknál a zsűri a Las Vegas-i nyerő automatát sorolta az élre, második helyen végzett a LEGO és harmadikon a könyvmoly. Különdíjat vehetett át a virágláda, a bagoly és a kakukkos óra.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában