Forever young

2024.02.04. 11:26

Ezüstérmes lett Kricky a kulináris olimpián - fotón az alkotás, amitől leesik az állad

Podmaniczky Krisztina, Kricky ismét a stuttgarti kulináris olimpián versenyzett. Forever young, azaz Örökké fiatal című alkotásáért cukrász artisztika kategóriában kapott ezüstérmet.

Körtvélyfáy Dina

Kricky ismét elképesztő alkotásokkal utazott Stuttgartba

Forrás: Facebook

Fotó: Kricky Cakes & Airbrush

A komáromi kötődésű cukrász, Podmaniczky Krisztina nem először képviselte hazánkat a kulináris olimpián. Az elmúlt években is látványos, cukorból készült alkotásokkal versenyző Kricky ezúttal egy harsányan nevető nénit és bácsit formázott meg. Nem maradt le a kompozícióról a tűzcsapot megjelölő kutya sem, ami visszatérő motívumnak mondható a cukrásztehetség alkotásain.

A Forever young című munka ezüstérmet ért a zsűrinél, Kricky pedig a Facebook-oldalán is köszönetet mondott a neki szurkolóknak:

Sokat jelentett, hogy mennyien gratuláltak, valamint az, hogy ennyien szurkoltatok nekem! Hálás vagyok páromnak, Vonnák Attilának, aki minden mozzanatban segített nekem. 

Kricky 2014-ben és 2018-ban is aranyérmet hozott haza a luxembourgi kulináris világbajnokságról. 2016-ban a cukrász olimpián ezüstérmet szerzett, emellett egy világbajnoki ezüstérmet is magáénak tudhat. 2020-ban a stuttgarti kulináris olimpiáról arany- és bronzéremmel tért haza, ekkor egy idős, cirkuszi porondmestert és majmát jelenítette meg, valamint a Mikulást, akinek rossz napja van. 2022-ben a luxembourgi kulináris világbajnokságon saját magát is elkészítette cukorból, illetve húspultos bódét is megformázott, ekkor ezüst- és bronzérmet szerzett.

Szeptemberben írtunk arról is, hogy Kricky Enzsöl Balázzsal dolgozhatott együtt, akit Logan Paul megbízott a torta elkészítésével. A kétes hírű celeb Youtube-videósként kezdte a karrierjét, de egy ideje profi bokszolóként tevékenykedik, akkoriban Dillon Danis elleni meccsére készült, ezért Danis kiütött verzióját kellett megformázniuk a cukrászoknak Paul kérésére. A torta egyébként szerencsét hozott Logan Paulnak, aki később megnyerte a meccset.

Forever young című alkotásáért ezüstérmet érdemelt ki.
Forever young című alkotásáért ezüstérmet érdemelt ki.
Fotó: Kricky Cakes & Airbrush / Forrás: Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában