Horgoltak

2024.02.03. 20:14

Csodaszép alkotások készültek a Komáromi Kalákán +fotók

A horgolás alapjait tanulhatták meg az érdeklődők szombaton a Komáromi Kaláka első foglalkozásán. A tervek szerint az itt készült alkotásokból egy év múlva kiállítás is nyílik majd.

Körtvélyfáy Dina

A foglalkozásokon készülő alkotásokat szeretnék majd kiállítani a komáromiak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A Komáromi Kulturális Kft. szeretett volna minőségi hétvégi programmal kedveskedni a helyieknek. Józsy Judit, a vármegyei népművészeti egyesület elnökségi tagja ezúttal a horgolással ismertette meg a résztvevőket. Az eseményen minden korosztály képviseltette magát, az egészen kicsi gyerekektől, a felnőtteken át az idősekig mindenki nagyon jól érezte magát a foglalkozáson.

Józsy Judit elmondta azt is, foglalkozások a tervek szerint minden hónap első szombatján lesznek, következő alkalommal szintén a horgolással foglalkoznak majd, hiszen rengetegen csatlakoztak hozzájuk kezdőként. Nem titkolt célja a Komáromi Kulturális Kft.-nek az sem, hogy jövő ilyenkor kiállítást nyitnának a Komáromi Kalákán készült alkotásokból, hiszen ennyi idő alatt rengeteg csodás mű elkészül majd, amelyen szeretnének a nagyközönség elé tárni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában