Ne maradj le!

2024.02.06. 21:02

A nap legfontosabb hírei - 2023.02.06.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Németh Szilárd Tatabányán: gyerekként birkózóedzésen fürödtem először zuhany alatt

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke tartott fórumot február 6-án Tatabányán, ahol beszélt az elmúlt nyolc év eredményeiről és felvázolta a következő öt esztendő terveiről. A nyilvános eseményen gyerekkori emlékeiről is beszélt a kormánybiztos, de pontos számokat is közölt a szövetség pénzügyi helyzetéről, állami támogatásokról.

Tudod, mitől függ az Öreg-tó vízszintje? Télen „liba” és „halas” üzemmód is van

A libák és a halak is befolyásolják a tó vízszintjének magasságát. Az elmúlt három évben a szakemberek folyamatosan figyelték Tata vizeit. A teljes, üzemképes monitoring hálózat adatait egy adatbázisban gyűjtik.

Rá sem lehet ismerni Bodzára, a decemberben mentett rexes kutyára

Sokan szurkoltak a súlyosan elhanyagolt, a Bakonyban magányosan kóborló Bodzának még decemberben. Az állatvédőknek sikerült befogni az ebet, aki a napokban egy komáromi kutyakozmetikában szépült meg.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Olimpiára mehet a tatai Kun Anna, ebben bízik a vívószövetség elnöke +videó

Csampa Zsolt, a Magyar Vívószövetség elnöke is ellátogatott az elmúlt hétvégén rendezett komáromi sportünnepre. A sportvezető készséggel válaszolt kérdéseinkre. Elárulta, milyen barátság köti a városhoz, illetve arról is beszélt, milyen esélyei vannak a tatai Kun Annának kijutni a párizsi olimpiára.

A számlagyárügybe belebukó Vig Mór megtörte a csendet

A hatalom áldozatának állította be magát a hídpénzbotránnyal is összefüggésbe hozott, sok száz milliós számlagyár irányításával gyanúsított Vig Mór a mai büntetőperén. Az Amnesty-vezér testvére arra utalt, hogy csak a közelgő választások miatt van letartóztatva. A ma éppen egy csalási ügyben magát bűnösnek valló jogász kijelentése persze könnyedén cáfolható.

Azonnali vizsgálatot rendeltek el a tüdőgyulladásban meghalt nagyecsedi lány ügyében

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ azonnali vizsgálatot rendelt el a tüdőgyulladásban meghalt nagyecsedi lány ügyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában