Tábor

2024.02.14. 19:19

Újra eladóvá vált az oroszlányi gyerekek balatoni tábora +videó

Oroszlányon tényleg minden eladó? - teszi fel a kérdést a napokban közzétett videójában Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő. Videóban számol be a Káptalanfüredi tábor eladásáról és a balatoni ifjúsági tábor elmúlt két éves kálváriájáról.

Wágner Zsanett

Ismét Káptalanfüreden jártam, a legendás oroszlányi ifjúsági tábornál – számolt be róla közösségi oldalán Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő. Mint írja, a két évvel ezelőtti előterjesztésből kiderül, hogy a városvezetés el akarja adni az értékes balatoni ingatlant.

Akkor sikerült megakadályozni az eladást, az oroszlányi városvezetés visszautasította Gulyás miniszter ajánlatát. A nyilvános levélváltás után Czunyiné megkapta az ígéretet arra, hogy hasznosítási és üzemeltetési koncepció készüljön, lehetséges keretekkel. Az országgyűlési képviselő akkori vállalása szerint, ha lesz ilyen, akkor segít a források elnyerésében. 

„Nem történt ilyen. Most újra áruba bocsájtják a tábort, mert a pénz az kell. Ez a város 2024-es költségvetésében szerepel” – zárja szavait Czunyiné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában