Egészség

2024.01.16. 19:55

Otthon is lehet saját patikád: a gyógyító növények kapnak fókuszt Kecskéden

Értékes előadással indul a kecskédi művelődési ház 2024-es év programsorozata. Csütörtökön szeretettel várnak mindenkit, aki elkötelezett híve az alternatív gyógymódoknak vagy érdeklődik a természetből nyert kezelések iránt.

Kemma.hu

„Használsz otthon gyógynövényeket? Szívesen elkészítenéd saját házipatikádba egy-egy teát, krémet, készítményt? Használható tudásra vágysz? Szereted a vadon termő gyümölcsöket, gyógynövényeket? Akkor ez az előadás Neked szól!” – ilyen felhívással érkezik Burghardt Bea felsőfokú gyógynövény technológus, az „Isten Patikája Misszió” Gyógynövény nagykövete, a Szedreskert tulajdonosa a sváb településre. 

Programja január 18-án, csütörtökön lesz a művelődési házban, a Fő utca 1-es szám alatt. A díjmentes rendezvény 17 óra 30-kor kezdődik, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a [email protected] címen lehet, valamint a 0630/277-5742-es telefonszámon várják az érdeklődőket a Gyógynövényes Házipatika című előadásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában