Károsultak

2024.01.25. 19:14

Megkezdődött az M1-esen történt tömeges defektkárok rendezése

Csak két napja történt, de már fizetnek is a biztosítók az eddig bejelentett károk után az M1-es autópályán történtek miatt.

Kemma.hu

Megkezdődött az M1-es autópályán január 23-n, kedden reggel történt tömeges defektkárok rendezése. A Magyar Biztosítók Szövetsége az MTI-vel közölte, hogy  Mabisz információs központjában várják az érintettek jelentkezését, és hogy a kárt okozó kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása kiterjed az okozott kárra.

Mint arról korábban beszámoltunk, január 23-án a reggeli órákban Tata térségében egy kamionról fémdarabok estek az úttestre az M1-es autópályán. Az éles daraboktól csaknem ötven jármű kapott defektet.

Szerencsére a kamion sofőrje észlelte a történteket, és azonnal félreállt az úton. A Mabisz elmondta, hogy így rövid időn belül be lehetett azonosítani a károkozót, illetve a jármű kgfb-biztosítóját is.

A sérült járművek üzemben tartói, illetve tulajdonosai egyébként a káreseményt az (1)-802-8400 telefonszámon jelenthetik be a biztosítóhoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában