Remek program

2024.01.27. 19:15

Jégre szálltak a sárkányi sulisok

Sok szép félévi bizonyítvány született a bakonysárkányi iskolában, de persze, a kikapcsolódás sem maradhatott el.

Kemma.hu

A Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy lezárult az első félév. Mint írják:

“Ma mindenki megtekinthette az értékelést. Sok szép “bizonyítvány“ született, és olyan is akad, aki nem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket. Majd második félévben…“ – biztatják a pedagógusok a tanulókat.

A Kemma.hu is folyamatosan beszámol a sárkányi gyerekek versenyeken elért sikereiről.

A félévi bizonyítványt korcsolyázással ünnepelték a diákok. Harmadik osztálytól lehetett jelentkezni a jeges programra. A lehetőséggel kilencvenöt tanuló élt. Az intézmény munkatársai három csoportban szervezték meg a remek kikapcsolódást. Szerdán és pénteken érkeztek a néhány éve megújult Tatabányai Műjégpályára, ahol kiváló oktatókkal gyakorolhatták a jégen való egyensúlyozását. A diákok nagyon élvezték a programot

Természetesen felnőttekkel együtt érkeztek a gyerekek: Szroghné Patvaros Zsuzsanna, Iván Árpád Krisztiánné, Székely Márton, Benis István, Vecseiné Trosztmér Tímea, Szabó Magdolna és Feketéné Faragó Gizella kísérték el a sárkányi tanulókat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában