Vizsgafeltételek

2024.01.29. 10:38

Fontos tudnivalók horgászoknak

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) a honlapján közzétette az idei állami horgászvizsga feltételit, időpontjait és helyszíneit.

Kemma.hu

Mint emlékeztetnek, 2021-től a vizsga elektronikusan történik a KEMHESZ által biztosított eszközökön, melyhez minden vizsgázónak tudnia kell a regisztráció során megadott, vagy a rendszer által generált felhasználói nevét és jelszavát. Amennyiben nem ismeri, vagy elfelejtette ezeket az adatokat, az ügyfélszolgálattól kérhet segítséget, telefonon a +36 59 324 432-es számon, hétfőtől-péntekig 8 és 16:30 óra között, ímélben pedig az [email protected] címen. 

Horgászvizsgára Magyar Horgászkártyára történő regisztráció hiányában nincs mód jelentkezni. A regisztrációt a horgaszjegy.hu oldalon lehet elvégezni, vagy a szervezet regisztrációs pontjain kérhetnek ebben segítséget az érintettek. Az állami horgászvizsga díjmentes. Vizsgára kizárólag csak elektronikusan lehet jelentkezni, a https://horgaszjegy.hu/online-profil/tagsagok-engedelyek/vizsgak oldalon az időpontfoglalás alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában