Munkalehetőség

2024.01.22. 12:11

Fiatalok figyelem! Újra toboroznak diákokat az esztergomi McDonald’s-ba!

Megkezdte a fiatalok toborzását a McDonald's által megbízott Fürge Diákok a tavasszal nyíló esztergomi étterembe.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, már tavaly is volt egy felhívás, ahol a tervek szerint 2024 tavaszán megnyíló esztergomi McDonald’s étterembe csalogattak fiatalokat, mégpedig 16 évnél idősebb diákokat. Ezúttal szintén a hozzájuk szólt egy újabb hirdetés, ebben az esetben már a korábbinál jóval több részletet árultak el a Mekiben végzendő munkákról.

A Fürge Diák (McDonlad’s munkák) felhasználó posztját január 22-étől lehet olvasni a Facebookon, amelynek nyitómondat a „Fűszerezd meg diákéveidet és dolgozz a Fürge Meki csapatában!” lett. A posztban arról írnak, hogy a hirdetésre válaszolóknak regisztrálniuk kell, így állásinterjún vehetnek részt január 31-én, majd februárban négy különböző napon. A szöveg egyik lefontosabb része, hogy jelenleg éttermi, tréner, koordinátor és vendégélmény manager pozíciókba várnak jelentkezőket. Az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező 16. évet betöltött fiatalok számára minimum heti 20 munkaórás rugalmas munkabeosztást és több kedvezményt, így iskola-munka egyensúlyt, kiemelt bért és pótlékokat ígérnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában