Sztrájk

2024.01.27. 08:46

Erre számíthatnak a busszal utazók: kétnapos sztrájkot hirdetett a Szolidaritás a Volánbusznál

Vasárnapra és hétfőre sztrájkot hirdettek a Volánbusznál.

Kemma.hu

Ismét kétnapos munkabeszüntetést hirdetett január 28-ára és 29-ére az adventi sztrájk után a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) a Volánbusznál.

A Volánbusz a január 28-29-ére meghirdetett munkabeszüntetés időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat az utasok érdekében, a jogszabályban foglaltaknak megfelelően. A sztrájk alatt az alábbi járatok várhatóan nem közlekednek – közölte hivatalos oldalán a társaság. Hozzátették: várhatóan nem közlekedő járatok listája a társaság honlapján érhető el, valamint az utas.hu utazástervező oldalon is látható a helyközi járatok esetleges érintettsége. Amennyiben az érintett autóbusz-vezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik.

A sztrájk miatt nem közlekedő helyközi járatok január 28-án Komárom-Esztergom vármegyében erre a linkre kattintva érhetőek el. A sztrájk miatt nem közlekedő helyközi járatok január 29-én Komárom-Esztergom vármegyében pedig erre a linkre kattintva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában