Fejlesztés

2024.01.17. 10:01

Elektromos hálózatfelújítást végeztek a lábatlani futballcsapat klubházában

A téli szünetben is zajlik a háttérmunka, a közelmúltban a leromlott állapotú labdarúgó klubház elektromos hálózata újult meg – közölte a területi első osztályú bajnokságban vitézkedő Lábatlani ESE a közösségi oldalán.

Walczer Patrik

Korszerű és biztonságos lett az épület elektromos rendszere

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Tájékoztatásuk szerint a munkálatokra többek között azért volt szükség, mert az elavult rendszer egy-két helyen már kritikus állapotban volt. A beszámolóból kiderül, hogy Khéner Gyula, a nyergesújfalui MegaWatt Kft. tulajdonosa decemberben látogatott el a klubhoz, a helyszíni szemlét követően pedig fel is ajánlotta az egyesületnek a teljes körű segítségét. Ennek értelmében a cég magára vállalta a felújítás költségeit, ami nagy segítséget jelentett a Lábatlani ESE számára. 

Az elvégzett munkálatoknak köszönhetően az épület elektromos rendszere mostantól maximális biztonságot nyújt az ott tartózkodóknak és a klub vezetése nyugodtan várhatja a tavaszi szezon kezdetét, amikor újra ellepik a klubházat és környezetét a sportolni vágyó fiatalok és felnőttek. A bejegyzés végén köszönetet is mondtak Khéner Gyulának a segítségért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában