Baleset

2024.01.22. 13:20

Baleset miatt hatalmas a dugó Tata és Vértesszőlős között: mondjuk, merre kerüljetek

Későn vette észre az útfelújításra jelző táblát. Belehajtott az autósor végén álló járműbe.

Kemma.hu

Kilométeres sor alakult ki az 1-es úton hétfő délre. Az egyébként is nagy forgalmú szakaszon a munkások útfelújítást végeznek, amit két sávon nehezen tudnak kikerülni az autósok. Ráadásul még egy baleset is akadályozza a forgalmat. A Kemma.hu egyik olvasója egy árokban lévő autó fotóját küldte el szerkesztőségünkbe. Mint írta: hatalmas a dugó, az út mindkét oldalán egy-egy autó van az árokban. A helyszínről pedig mentő ment Tatabánya felé. 

Kilométeres a sor Tata és Vértesszőlős között
Forrás: Beküldött

A vármegyei rendőrkapitányságtól megtudtuk, hogy egy figyelmetlenség okozta a balesetet: egy 45 éves férfi nem vette időben észre az úton zajló munkálatok miatt kialakult dugót. Hyundai sofőrje már későn lépett a fékre: belefutott az álló kocsisor utolsó járművébe, majd azt beletolta az előtte álló opelbe. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset során személyi sérülés nem történt. Ha valakinek sietős, akkor az ipari park felé kerüljön még egy darabig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában