Lakossági fórum

2024.01.07. 15:04

A településrendezési terv módosítása volt a téma Oroszlányban

Településrendezési Terv módosításával kapcsolatos lakossági fórumra várták az érdeklődőket az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermébe.

Kemma.hu

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a helyhatóság a Képviselő-testület határozata alapján egyszerűsített eljárás keretében kezdeményezte a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását, a déli iparterületek vonatkozásában. A módosítás fő eleme a Felső-telep északi részén a területet északnyugat-délkeleti irányban kettészelő út szélesítési szabályozásának, mint kötelező szabályozási elemnek a megszüntetése, továbbá a területre előírt Gip7 és Gip16 övezeti jelölésnek egységesen Gip7 övezeti jelölésre történő változtatása.

A fórumon Óváriné Szeglet Erzsébet, a városfejlesztési- és üzemeltetési osztály vagyonhasznosítási ügyintézője érdeklődők hiányában a jelenlévő médiumok munkatársait tájékoztatta a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint részletesen ismertette a rendezés alá vont területeket érintő módosítási elképzeléseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában