Jóslatok

2024.01.09. 12:08

A tata sorselemző szerint teherbíróbbak és kreatívabbak leszünk 2024-ben

Arról, hogy milyen lesz az idei esztendő és mik lesznek 2024 legnagyobb kihívásai, illetve kik lesznek a legnagyobb idei nyertesek, Csóka Titániát, a tatai asztrológust, sorselemzőt és numerológust kérdeztük.

Wágner Zsanett

Csóka Titánia szerint a legtöbb ember jól vizsgázik ebben az évben: sokkal határozottabbak leszünk

Forrás: Beküldött

– Markánsabb, határozottabb, radikálisabb lesz 2024, mint amilyen 2023 volt. Sok lesz a változás az idén – von párhuzamot az idei és a tavalyi év között Csóka Titánia. A tatai szakember szerint még tavaly a kommunikációnak volt hangsúlyos szerepe, addig az idei év mottója a kötelező fejlődés, ami nemcsak a felgyorsult világ miatt válik fontossá és azért, hogy lépést tudjunk tartani vele, hanem az egyre több helyettesíthető munkahely miatt is.

– Felerősödik a védelmező ösztön, a teherbírás, a kreativitás, a fejlődés a lelkiségben és a külső fizikai világban is. Szintén a szeretteinkhez való ragaszkodás, tehát fontos lesz a család, a barátok, és az úgymond belső kör – mondta, miközben kiemelte azt is, hogy a legtöbb ember hajlamos lesz a nyers, egyenes megfogalmazásra és óva int mindenkit a kritizálástól.

Hozzátette: többeknek lesz határozott elképzelésük és jellemző lesz, hogy kiállunk az elveinkért, akár a korábbinál harciasabb módon ragaszkodunk majd az igazunkhoz. A szokottnál kicsit türelmetlenebbek lehetünk és az sem kizárt, hogy hirtelen döntések születnek.

A jövő valutája

Csóka Titánia szerint a Covid és az orosz-ukrán háború után még mindig várnak ránk nehézségek, egészen 2026-ig. Annak ellenére, hogy nyilas nemzet a magyar, tehát bizakodó, találékony és jól pozicionál.

– A világ újrafelosztása van napirenden – mondta a szakember, aki arra is figyelmeztetett, hogy a social media uralta világunkban nem árt elővenni kritikai érzékünket és kiszűrni az álhíreket.

Szerinte a legnagyobb változásokra január utolsó hetében számíthatunk. – Az akkori történések, mint egy film trailere, megmutatják, mi vár ránk az elkövetkező időszakban. Különösen aktív lesz eseményekben a március és az április. Kiélezett lesz a helyzet, bizonyos hatalmi helyzetek megváltoznak, mások nem. A nyár kicsit nyugodtabb, eseménytelenebbnek ígérkezik, de ősszel, szeptember végétől novemberig szintén olyan események várhatóak, amelyek meghatározzák egyéni és kollektív szinten is az előttünk lévő éveket – zárta szavait Csóka Titánia, aki túlélési kisokost is adott 2024-hez. Vagyis biztosan jó év elé nézünk, ha merünk változtatni az eddigi életünkön. Merjünk kilépni a komfortzónánkból, legyünk kreatívak, valamint tanuljunk és megkapjuk a jövő valutáját.

– 2024 biztosan nem a kifogások éve lesz. Az oroszlánok és a vízöntők örülhetnek leginkább. Számukra is elengedhetetlen lesz a tanulás. Érdemes szem előtt tartani, hogy olyan dolgokat tanuljunk, aminek gyakorlati haszna van. Ha nem is rögtön kézzelfoghatóan, hogy például több pénzt keresünk vele, de a jövőnkre nézve mindenképpen – hangzott a felsorolásban.

Csóka Titánia elárulta lapunknak, hogy a munka és az anyagiak szempontjából a leginkább fejlődésnek induló terület lesz a földművelés, az oktatás, a média és az írott sajtó, az élelmiszeripar, az orvostudomány, a hadiipar, végül a szórakoztatóiparban számíthatunk több kiemelkedő mozifilmre és színházi darabra.

– Sokakban ébred fel a vissza a természethez érzés, minigazdálkodások alakulhatnak ki. Akinek kertje van, annak megnő az igény nemcsak a szépen ápolt gyepre, de a haszonnövények termesztésére. Önfenntartó gazdálkodásokkal kapcsolatos törekvések kerülnek előtérbe, és egyre inkább a természetes megoldások felé fordulunk a szintetikus, vagy egészségkárosító módszerek, termékek helyett. A minőségi vagy háztáji élelmiszerek fogyasztása még az infláció mellett is előtérbe kerül. Akinek nincs kertje, vagy irodai környezetben dolgozik, megnő az igénye a természetben való tartózkodásra, így a túrafelszereléseket árusító boltok forgalma is nőhet – mondta.

Hozzátette: előtérbe kerülnek az ingatlanvásárlások befektetési céllal a biztonságra való törekvés okán. Az építőipar sem fog pont ezen okból jelentősen visszaesni. A pénzrendszerek, a gazdaság is átalakul, ezek jeleit már láthatjuk, ezért az adaptálódás lesz a biztonságunk alapja.

Egészség szempontjából jelentős időszak elé nézünk. Kiugró fejlesztések lesznek az orvostudomány területén. Legyen szó akár műszaki eszközök, akár évek óta húzódó egészségügyi problémákra találnak gyógyírt az orvosok. Globális szinten lesz jelentős az alternatív gyógymódok felé fordulás. Hozzátette, még annak az embernek is megnő az igénye az egészséges életmódra, aki eddig nem foglalkozott ezzel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában