Nem indulnak

2023.12.09. 13:31

Sztrájk lesz a Volánnál vasárnap és hétfőn - mondjuk, mely járatok maradnak ki

A volanbusz.hu oldalon tette közzé a közúti közlekedési vállalat, hogy mely járatok nem indulnak a december 10-ei vasárnapi és december 11-ei hétfői napon a részleges sztrájk miatt.

Pöltl Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

Mint az a volanbusz.hu oldalán olvasható, sztrájk miatt a Volánbusz egyes járatai nem közlekednek majd a december 10-én és 11-én. Ám, mint írták, a társaság a meghirdetett munkabeszüntetés időtartama alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat az utasok érdekében, a jogszabályban foglaltaknak megfelelően.

A sztrájk alatt az alábbi járatok várhatóan nem közlekednek. Amennyiben az érintett autóbusz-vezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik.

– olvasható a honlapon. Azt sajnos nem írták oda, hogy mely autóbusz-vezetőkről van szó, de a mellékelt táblázat – mely minden megyére vonatkozóan megtalálható a cikkben – indulási idejük, start- és célállomásuk szerint sorolja a kimaradó járatokat.

A nehezebb nap a várhatóan a hétfő lesz, a munkába és oktatási, nevelési intézményekbe indulók tömege miatt. Bár ezekben az idősávokban kevesebb járat marad ki, érdemes az utasoknak tüzetesen áttekinteni az adatokat, hogy ne kelljen a téli hidegben sokat várakozniuk a buszokra. A Komárom-Esztergom vármegyei járatkimaradások listája ide kattintva tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában