Külföld

2023.12.29. 15:30

Szoftverfejlesztőkén dolgozott Cipruson két tatabányai diák +videó

Keindl Bercel és Csajbók Attila Csaba a Tatabányai Szakképzési Centrum tizenkettedikes informatikus diákjai három hetet tölthettek Cipruson, az Erasmus programnak köszönhetően.

Kemma.hu

Az oktatási intézmény közzétett egy videót a közösségi felületen, ahol a két főszereplő számol be az elmúlt programról, benyomásokról és tapasztalatokról. Miként a Tatabányai Szakképzési Centrum írja Facebook-oldalukon, iskolájuk nagyon büszke a tanítványokra és szívesen lehetőséget biztosítanak a hasonlóan elszánt diákok további szakmai fejlődéséhez. A srácok egyetértenek abban, hogy 21 nap alatt teljesen megváltozott belük a világ és, ha mód lenne rá, ismét belevágnának a nagy útba.

Csajbók Attila Csabát már gyermekkorában érdekelte az informatika, az évek során pedig egyértelművé vált, hogy a szoftverfejlesztésben tud kiteljesedni. Ide tartoznak az IT alapismeretek, de a weboldalak fejlesztése is. Tanulmányi átlagának és vizsgán nyújtott teljesítményének köszönhetően Keindl Bercellel együtt részt vehetett egy Erasmus Programban, Cipruson. 

A Páfoszon eltöltött idő alatt életre szóló élményben volt részük és sok barátot szereztek mind a kiutazó diáktársak, mind pedig az ott élők körében. Mindketten megerősítették, hogy sok tapasztalatot szereztek a munka frontján és a civil életben is az Erasmus programnak köszönhetően.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában